ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Εκλογές, Επικουρικές Συντάξεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Συντάξεις,


















































Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
«Κύκλωμα-μαμούθ» με 5.429 ψευδείς συνταγές στον ΕΟΠΥΥ - Υποψήφιος βουλευτής ανάμεσα στους εμπλεκόμενους
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την θέση ότι η παρέμβαση που επιχειρείται στο ασφαλιστικό είναι μεγάλης έντασης διατύπωσε ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επέρριψε την ευθύνη για αυτήν την εξέλιξη στην κυβέρνηση.
Σε σημερινές του δηλώσεις στο ΣΚΑΪ ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε ότι υπάρχει «σαφέστατη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ για τις βίαιες παρεμβάσεις που απαιτούνται από τους δανειστές».
Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης έκανε λόγο για «τραγικά αντικίνητρα» στην απασχόληση ενώ αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ απέναντι στο ασφαλιστικό, είπε πως «η ΝΔ δεν μπορεί να παράσχει αλά καρτ στήριξη».
Όσον αφορά τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε ότι το 60% των ψηφοφόρων της ΝΔ ψήφισε στον πρώτο γύρο των εκλογών «αλλαγή σελίδας» για το κόμμα.
























































