ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Νταούλια» χαράς στο στρατόπεδο Σαμαρά για Κυριάκο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η μάχη στη Νέα Δημοκρατία έληξε με επικράτηση όλων των άλλων πλην… Καραμανλικών.

Ότι το στρατόπεδο Σαμαρά θα στήριζε ωστόσο τη μητσοτακική φατρία στη Νέα Δημοκρατία, ήταν εμφανές καθώς για όσους δεν γνωρίζουν, μία από τις περιοχές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θριάμβευσε ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του Σαμαρά, η Πύλος.

Επιπλέον ο τέως πρωθυπουργός ήταν σε συνεχή επαφή στο παρασκήνιο με την πλευρά Μητσοτάκη ενώ απέφυγε κάθε επικοινωνία με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από την αξέχαστη συνομιλία του τελευταίου με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου μετά το κάζο του πρώτου γύρου και την ακύρωση των εκλογών.

“Συγχαίρω θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του. Από αύριο η ΝΔ ανανεωμένη και ενωμένη οφείλει να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες και να κερδίσει οριστικά τη μάχη κατά του λαϊκισμού”, δήλωσε λοιπόν για τη νίκη του Κυριάκου ο Σαμαράς, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο της …Ντόρας μόνο χαρά δεν πρέπει να ένιωσαν καθώς στήριζε Μεϊμαράκη!

Νέοι καιροί, νέα ήθη; Μπα. Ηνωμένα Ελληνικά Εμιράτα όπως πάντα. Τα καπετανάτα ζουν και βασιλεύουν και η χαλαρή συνομοσπονδία συντεχνιών που ακούει στο όνομα Ελλάδα, συνεχίζει το διαχρονικό δρόμο της προς την αβεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για … «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Γιώργος Μυλωνάκης: Βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...