Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στήνει το… στρατό του ο Κυριάκος – Ποιοι θα τον πλαισιώσουν

Στήνει το… στρατό του ο Κυριάκος – Ποιοι θα τον πλαισιώσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχείς συσκέψεις έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αρχίσει να στήνει τον… στρατό του, καθώς αν και από όλες τις πλευρές γίνονται δηλώσεις περί ενότητας, η επίτευξη της θα αποτελέσει το μεγάλο
ζητούμενο τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει ότι στόχος του είναι η ανανέωση του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, το πρώτο βήμα που θα κάνει θα είναι η αναδιοργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- θα αξιοποιηθούν οι: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης. Ενεργό ρόλο μέσα στο κόμμα αναμένεται να έχουν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- και οι κκ. Μιχάλης Μπεκίρης, Νίκος Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Την ίδια στιγμή,την παραίτηση του έχει υποβάλλει ήδη -όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε- ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας και με απόφαση του νεοεκλεγέντος προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, νέος γενικός διευθυντής της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νικόλαος Παπαθανάσης.

Πρόκειται για μια θέση νευραλγική αφού – εκτός των άλλων – έχει στις αρμοδιότητές του και τα οικονομικά του κόμματος. Ο Νικόλαος Παπαθανάσης τοποθετήθηκε πρόεδρος της Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ), το Νοέμβριο του 2012 επί συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Ποιος είναι

Ο Νίκος Παπαθανάσης, είναι μηχανολόγος μηχανικός, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων και την αεροναυπηγική.

Από το 1989 έως το 1991 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), από το 1991 έως το 1993 ήταν αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα, από το 2005 έως το 2009 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΗΣΑΠ Α.Ε. και από το 2008 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος (ΚΕΔΕΟ). Επίσης, εργάσθηκε σε υψηλές διοικητικές θέσεις σε τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι απλό καθώς αναλαμβάνει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα, καθώς -εκτός των άλλων- το ασφαλιστικό παραμένει ανοιχτό. Επίσης, θα πρέπει να βρει λύση και για τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- η γαλάζια παράταξη αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστάει 4,5 εκατ. ευρώ και άλλα 4,5 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...