ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σπύρος Λυκούδης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Χάρης Θεοχάρης,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ελπιδοφόρα αλλαγή» η εκλογή του Κυριακού Μητσοτάκη δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης στο ΣΚΑΙ υποστηρίζοντας ότι υποχρεώνει τις πολιτικές δυνάμεις να επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση και να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις.
Στα θετικά του Κυρ. Μητσοτάκη, ο Χ. Θεοχάρης προσμέτρησε ότι λειτούργησε “εικονοκλαστικά” ακόμα και ενάντια στη δική του παράταξη. Επιπλέον εκτίμησε πιθανές εκλογές εντός του έτους.
Την θέση ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «τιμόνι» της ΝΔ δεν είναι αδιάφορη αλλά έχει πολιτικό ενδιαφέρον διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης.
Σε δηλώσεις του στο ίδιο κανάλι, ο κ.Λυκούδης υπογράμμισε ότι κατόπιν των εξελίξεων στη ΝΔ, το Ποτάμι είναι υποχρεωμένο να προσδιορίσει με ακρίβεια το δικό του πολιτικό στίγμα.
«Εάν η παράταξη αποσαφηνίσει τα πολιτικά της χαρακτηριστικά, ο κόσμος δεν θα επηρεαστεί από την εκλογή του κ.Μητσοτάκη» υποστήριξε ο κ.Λυκούδης.
























































