Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει σε φλερτ με Μητσοτάκη ο «λαγός» του Βενιζέλου

Επιμένει σε φλερτ με Μητσοτάκη ο «λαγός» του Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιμένει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος στην άποψη ότι δεν αποκλείονται διαρροές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως η εκλογή του είναι θετικό γεγονός.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε πως δεν μιλά για τον ίδιο και επιβέβαιωσε ότι έστειλε το χθεσινό κείμενο της συνέντευξής του στον γραμματέα της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασ. Κεγκέρογλου και το θέμα, θεωρεί, είναι λήξαν.

Χαρακτήρισε υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ. Υποστήριξε πως η εκλογή Μητσοτάκη αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα κόμματα του κεντρώου χώρου και πως ο ίδιος «κτυπά καμπανάκι». Ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά πρέπει να δώσει το πολιτικό στίγμα της ΔΗ.ΣΥ και ζήτησε την διεξαγωγή συνεδρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις Γρηγοράκου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κλήθηκε σε εξηγήσεις από το ΠΑΣΟΚ για να βγει μετά η διαρροή ότι επρόκειτο για παρερμηνεία.

«Διαφορετικά τα σημεία της συνέντευξης Γρηγοράκου από την ερμηνεία που δόθηκε» δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, σχετικά με τα όσα είχε πει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Στη συνέχεια ο Β. Κεγκέρογλου συναντήθηκε με τον Λ. Γρηγοράκο, ο οποίος απέδωσε το «θόρυβο» που προκλήθηκε σε παρερμηνεία των δηλώσεών του από τους δημοσιογράφους. Στις εξηγήσεις που έδωσε στον Β. Κεγκέρογλου, ο Λ. Γρηγοράκος υπογράμμισε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο και πως οι δημοσιογράφοι εξέλαβαν λανθασμένα τις δηλώσεις του.

«Είχαμε συνάντηση με τον σύντροφο Λεωνίδα Γρηγοράκο, μου έδωσε την ερμηνεία που αφορά τις δηλώσεις του οι οποίες έγιναν το πρωί, μου έδωσε και αναλυτικά το κείμενο της απομαγνητοφωνημένης συνέντευξης και με βάση αυτά τα οποία δήλωσε εκ νέου, φαίνεται ότι πραγματικά παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του σε κρίσιμα σημεία της συνέντευξης” δήλωσε ο Β.Κεγκέρογλου μετά τη συνάντηση.

“Το σίγουρο είναι ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Γρηγοράκου εργάζεται και θα εντείνει αυτή την προσπάθεια, για την ανάδειξη της πολιτικής της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα που είναι διαφορετική και έντονα διακριτή και από αυτή της Ριζοσπαστικής λεγόμενης Αριστεράς και από την πολιτική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στην Ελλάδα. Είμαστε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια η παράταξη της Σοσιαλδημοκρατίας, θα δουλέψουμε για τις αξίες και τις αρχές, ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο στην Ελλάδα, μ΄ ένα σχέδιο ανασυγκρότησης συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα και βεβαίως για ένα βιώσιμο κοινωνικό κράτος. Οι διαχωριστικές γραμμές υφίστανται και δεν καταργούνται ούτε σε επίπεδο ελληνικό ούτε σε επίπεδο ευρωπαϊκό ανάμεσα στις μεγάλες πολιτικές οικογένειες. Το ζητούμενο είναι αν στις κρίσιμες ώρες μπορούν υπεύθυνα οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταθούν απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας και της κοινωνίας» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...