ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γύρισαν την πλάτη στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και απορρίπτουν την πρόταση της για την ίδρυση ενιαίας παράταξης στην Κεντροαριστερά, τόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης , όσο και ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι το κόμμα του δεν συναινεί στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για μεγάλη κεντροαριστερή παράταξη επειδή οι παρατάξεις δεν δημιουργούνται με χειραψίες και το ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίστηκε μεταρρυθμίσεις, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε ανακοίνωση της, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι “η κυρία Γεννηματά σχεδόν φοβισμένη και γνωρίζοντας την απροθυμία των πολιτών να στηρίξουν τα ερείπια του παλαιού ΠΑΣΟΚ επιζητά ευρύτερο άνοιγμα στον κεντροαριστερό χώρο.
Όλοι προσπαθούν να εντάξουν τη λέξη “κέντρο” στις ιδεολογίες τους, ωστόσο το μόνο κόμμα εντός και εκτός του κοινοβουλίου που πιστεύει ακράδαντα στις αρχές του κέντρου είναι η Ένωση Κεντρώων και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.
Η κυρία Γεννηματά προτείνει μάλιστα ο αρχηγός της νέας αυτής παράταξης να εκλεγεί από τη βάση τον ερχόμενο Μάιο και να έχει προηγηθεί ιδρυτική και προγραμματική συνδιάσκεψη τον Μάρτιο.
Διευκρινίζει μάλιστα ότι τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στο νέο σχήμα θα διατηρήσουν την αυτονομία τους.
Η λύση για τη χώρα, αναφέρει, δε βρίσκεται στην παλιννόστηση της δεξιάς, ούτε σε μέτωπα που διχάζουν λεει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπληρώνει ότι είναι η ώρα της ευθύνης, των υπερβάσεων και των αποφάσεων.
«Είμαστε πολλοί που μαζί μπορούμε» καταλήγει.
























































