ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ΕΚΑΣ, Ντέλια Βελκουλέσκου, Πολ Τόμσεν, Τρόικα,


















































Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Κίτρινη κάρτα” βγάζουν οι δανειστές στην κυβέρνηση αναφορικά με το ασφαλιστικό καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του κουαρτέτου στην εφημερίδα “Βήμα της Κυριακής”, οι θεσμοί περίμεναν “αγελάδα και τους έστειλαν μια γάτα”.
Όπως όλα δείχνουν μεταξύ των θεσμών επικρατεί η σκληρή γραμμή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και ιδιαιτέρως του Πολ Τόμσεν, ο οποίος αν και σε άλλη θέση πλέον φαίνεται πως είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και δίνει οδηγίες στην Ντέλια Βελκουλέσκου.
Πηγές των δανειστών ανέφεραν ότι το σχέδιο που έχει δώσει η κυβέρνηση δεν είναι κοστολογημένο, δεν υπάρχουν σε κανένα σημείο νούμερα και δεν εξηγείται πως θα γίνει η κατάργηση του ΕΚΑΣ.
Οι θεσμοί εμφανίζονται διατεθειμένοι να δεχθούν αύξηση εργοδοτικών εισφορών έως 1% και όχι 1,5% που είναι η ελληνική πρόταση και δεν θεωρούν πως το πρόγραμμα δεν θα βγει χωρίς νέα μείωση συντάξεων.
Στην Αθήνα έχουν ήδη διαμηνύσει πως μόνον όταν λάβουν κοστολογημένο σχέδιο θα το επεξεργαστούν και στη συνέχεια οι επικεφαλής του κουαρτέτου θα επιστρέψουν στη χώρα μας.
























































