Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Εφαρμογή της συμφωνίας με προτεραιότητα την προστασία των αδυνάμων

Παππάς: Εφαρμογή της συμφωνίας με προτεραιότητα την προστασία των αδυνάμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη βεβαιότητα ότι δεν θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εκφράζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή» ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

«Η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Η κυβέρνηση εφαρμόζει τη συμφωνία με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία των αδυνάμων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, τονίζοντας ότι όποιος θελήσει να παίξει παιχνίδι καθυστερήσεων θα βρεθεί σε δυσχερή θέση.

Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση είναι απολυτα συμβατή με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις: «Έχουμε προχωρήσει στη νομοθεσία για την προστασία των πολύ φτωχών, για την ομαλή λειτουργία νοικοκυριών και επιχειρήσεων των μεσοστρωμάτων και για την αποτροπή μείωσης συντάξεων», τονίζει.

Εξάλλου, εκτιμά ότι στην Ευρώπη υπάρχει «πολύ καλύτερο κλίμα» για τη χώρα και η συνειδητοποίηση ότι «το να ξαναμπεί η Ευρώπη σε μια κρίση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός». Άλλωστε, ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν δείξει ότι μπορούν με τις πρωτοβουλίες τους να επηρεάζουν και να πυροδοτούν εξελίξεις σε επίπεδο Ευρώπης».

Ακόμη, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι αυτοσκοπός της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή πολιτικών που «διασώζουν την κοινωνία» και για να γίνει αυτό, «χρειάζονται πλειοψηφίες και συναινέσεις». Έτσι, τονίζει την ανάγκη ενός συνεδρίου «ανοίγματος πολιτικού, οργανωτικού και ποσοτικού». «Ελπίζουμε, ευχόμαστε και θα εργαστούμε για να ρυμουλκήσουμε δυνάμεις πέραν της Αριστεράς», τονίζει.

Τέλος, όσον αφορά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι το όνομα του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραπέμπει σε «απολύσεις στον δημόσιο τομέα και στην απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Μαρινάκη και Βόρεια Μακεδονία: «Η προσπάθεια του Μητσοτάκη να μην δυσαρεστήσει την ακραία δεξιά έχει πλέον κουράσει»

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: Ο κ. Μητσοτάκης να κυρώσει επιτέλους τα τρία Πρωτόκολλα

Βελόπουλος για επίσκεψη Ράμα: Η ΝΔ έκανε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι

Κασσελάκης: Όποιος τρομοκρατείται από το κομματικό κράτος Μητσοτάκη θα έχει εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα του

Μαρινάκης: Καρφιά σε κυβέρνηση και ΕΠΟ μετά την ιστορική πρόκριση σε Ευρωπαϊκό τελικό για τον Ολυμπιακό (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...