ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real news».
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι με την ανασύνταξη της παράταξης θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ότι «το πολιτικό τέλος του κ. Καμμένου» είναι κοντά.
Τονίζει ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι είναι ενωτικός και ότι «θέλει τη σύνθεση και όχι τη διαίρεση» και παράλληλα, «έχει δημιουργήσει την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει σε αυτή τη χώρα».
Εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει ότι η ΝΔ δεν έψαξε τον «αντι-Τσίπρα» στο πρόσωπο του νέου προέδρου.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, μιλάει πολλές γλώσσες, που ο κ. Τσίπρας δε μιλάει, με σπουδαία εργασιακή εμπειρία, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με κατάρτιση, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με διεθνείς επαφές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι «όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη ζημιά συμβαίνει στη χώρα» και επισημαίνει ότι και στο μέλλον η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία είναι ιδεολογικά σύμφωνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει συναίνεση στον κ. Τσίπρα, αλλά «συναίνεση στη χώρα».
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει για τον Ευ. Μεϊμαράκη ότι «έχει και ρόλο και μέλλον στην παράταξη», χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα» της ΝΔ και επισημαίνει σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά ότι «στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για έναν πρώην πρωθυπουργό».
























































