ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Παπαχελάς, Αλέξης Τσίπρας, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΚΑΪ,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις καταγγελίες του Γιάννη Βαρουφάκη.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε αμφότερους «ανίκανους και κυνικούς τυχοδιώκτες» και κατήγγειλε πως «έπαιξαν εν ψυχρώ με την τύχη του έθνους και με τις ζωές των Ελληνίδων και των Ελλήνων».
«Η διαφορά είναι ότι ο κύριος Τσίπρας ήθελε και θέλει το γάντζωμα στην εξουσία παραπλανώντας τον ελληνικό λαό, ήθελε να μας πάει στο τρίτο μνημόνιο κρύβοντάς το, ενώ ο κύριος Βαρουφάκης ήταν πιο φιλόδοξος, ήθελε να απειλήσει την Ευρωζώνη με διάλυση, χωρίς να καταλαβαίνει ποιο θα είναι το κόστος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής.
«Είναι ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο, που δείχνει το μέγεθος της ιστορικής, πολιτικής και νομικής ευθύνης του κυρίου Τσίπρα και της ομάδας του» πρόσθεσε για τη συνέντευξη του πρώην υπουργού.
























































