ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικός στην πρόταση για διάλογο της Κεντροαριστεράς που διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου.
Υποστήριξε ότι πρέπει «να διαδραματίσουμε ρόλο για την ενότητα του ευρύτερου χώρου με προοδευτικό πρόσημο». Πρόσθεσε ότι το ΚΙΔΗΣΟ θα συμβάλλει για μια προοδευτική αλλαγή στην Ελλάδα ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμενα.
Κράτησε σαφείς αποστάσεις από τη ΝΔ λέγοντας ότι δεν αρκεί η συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά είναι απαραίτητη η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων και η συζήτηση θα πρέπει να στοχεύει σ’ ένα πολιτικό πλαίσιο.
Στην εκδήλωση όπου μίλησε ο κ. Παπανδρέου, παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ.
























































