Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποστόλου: Οι αγρότες αύξησαν το εισόδημα τους τα δυο τελευταία χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αγροτικός κόσμος το 2014 και το 2015 αύξησε το εισόδημά του κατά 12,5% δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Απόστολου, επικαλούμενος στοιχεία της Eurostat.

Κάλεσε τους αγρότες να προσέλθουν στον διάλογο με τον πρωθυπουργό έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις και να αναρωτηθούν τι τους περιμένει αν φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

Ο κύριος Αποστόλου προσέθεσε ότι έχουμε να κάνουμε με μια συμφωνία που δημιουργεί δυσκολίες και αυτές τις δυσκολίες πρέπει να τις υπηρετήσουμε. «Είναι όμως διαχειρήσιμες» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κύριο Αποστόλου όταν λες θέλεις μια Ευρωπαϊκή πορεία δεν μπορείς να λες πάρτε τα πίσω όλα.

Δήλωσε επίσης ότι το φορολογικό των αγροτών δεν είναι μέσα στην πρώτη αξιολόγηση. «Δεν υπάρχει ούτε νομοσχέδιο φορολογικό ούτε ασφαλιστικό αλλά υπάρχει μια συμφωνία που λεει λύστε το ασφαλιστικό για να πάμε παραπέρα. Ανοιχτά είναι όλα στη διαπραγμάτευση. Και θα τα δούμε» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης για Μercosur: «Ο αγώνας συνεχίζεται κατά των διατάξεων της MERCOSUR»

Στον «πάγο» η συμφωνία ΕΕ-Μερκοσούρ: Το Ευρωκοινοβούλιο την παραπέμπει στο Ευρωδικαστήριο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Έκκληση για διεθνή παρέμβαση προς αποτροπή εθνοκάθαρσης των Κούρδων στη Συρία

Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά κάτω από 25% η Ν.Δ. – Μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...