Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αρπάχτηκαν” Πολάκης και Άδωνις στη Βουλή! – Κόντρα για τη μικρή Μελίνα

“Αρπάχτηκαν” Πολάκης και Άδωνις στη Βουλή! – Κόντρα για τη μικρή Μελίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν ήταν και δύσκολο να ξεσπάσει καβγάς στη Βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι δύο “μάχιμοι” πολιτικοί κοντραρίστηκαν τη Δευτέρα με αφορμή την υπόθεση της έρευνας για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη μετά από εγχείρηση ρουτίνας για κρεατάκια.

«Το όνομα Μελίνα Παρασχάκη σας λέει κάτι;» ρώτησε απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι δεν έχουν δοθεί ακόμη απαντήσεις για την υπόθεση.

Κάλεσε μάλιστα τον κ. Πολάκη να «χαμηλώσει τους τόνους» γιατί όπως είπε, «τώρα κυβερνάτε και κρίνεστε».

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης, χαρακτήρισε τον Α. Γεωργιάδη «αρχιμάστορα στις προσωπικές επιθέσεις» και τόνισε πως «η προκαταρκτική έρευνα έχει ήδη ολοκληρωθεί και η ΕΔΕ έχει ξεκινήσει».

«Για κανένα ανάλογο περιστατικό δεν έχει υπάρξει τόσο γρήγορα αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Πολάκης.

Αναφερόμενος μάλιστα στην αναισθησιολόγο, η οποία έκανε την αναισθησία στη μικρή και είναι και ξαδέλφη του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε:

«Εμένα είναι ξαδέλφη μου, όμως αν φταίει θα πληρώσει και έχει λεβεντιά να το δηλώσει. Δεν πρόκειται να βρεθεί έστω ένας που να πει ότι πήρα τηλέφωνο ή έκανα κάποια παρέμβαση. Μην μου λέτε λοιπόν εμένα “χαμηλά” γιατί οι δικοί μου ουρανοί είναι ψηλά, εσάς είναι χαμηλά».

Ο Α. Γεωργιάδης δεν φάνηκε όμως να πτοήθηκε από τα όσα είπε ο κ. Πολάκης και παίρνοντας πάλι το λόγο τον κατηγόρησε πως πριν το δημοψήφισμα είχε γράψει μαντινάδα υπέρ του «όχι», η οποία έλεγε: «το “όχι” θέλει Έλληνες και το “ναι” προδότες», ενώ όταν «πήρε την υπουργική καρέκλα είπε το μεγάλο “ναι”».

«Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι κάναμε συμβιβασμό και είναι προφανές ότι έχω συμμετοχή στο 73% που πήρε το “όχι” στα Χανιά», του απάντησε ο κ. Πολάκης και πρόσθεσε:

«Έκανα την επιλογή, όχι για να γίνω υπουργός – είχα και έχω δουλειά και έχω αναδειχθεί από αυτά που έχω κάμει στη ζωή μου. Δεν περίμενα να αναδειχτώ από αυτό, ούτε προσδοκούσα οφέλη, όπως προσδοκούσαν και έλαβαν πάρα πολλοί προκάτοχοί μας».

Κατηγόρησε μάλιστα τον Α. Γεωργιάδη πως σε ό,τι αφορά την πληρωμή των 24 εκατ. ευρώ στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα δεν είχαν εκδοθεί οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2014, και προανήγγειλε ότι το θέμα θα λυθεί με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει σύντομα στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...