ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, ΕΝΦΙΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αριστερής ή δεξιάς κοπής ο λαϊκισμός και η δημαγωγία βλάπτουν το ίδιο την Ελλάδα και υπονομεύουν κάθε προσπάθεια για την εθνική παραγωγική ανασυγκρότηση», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.
Όπως σημειώνει, «την ώρα που η κοινωνία αντιδρά γιατί πίστεψε τα μεγαλειώδη ψεύδη του κ. Τσίπρα και βλέπει να συμβαίνουν ακριβώς τα αντίθετα στις συντάξεις, στον ΕΝΦΙΑ, στη φορολογία. Την ώρα που οι πολίτες απαιτούν από όλους μας την αλήθεια και μόνο την αλήθεια η ΝΔ ανακοινώνει τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% που αντιστοιχεί σε 800 εκ. ευρώ ανά έτος. Αυτά ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Χατζηδάκης εξ ονόματος του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ.
Τα ίδια έλεγε και ο κ. Σαμαράς για να γίνει Πρωθυπουργός. Τα ίδια και χειρότερα έλεγε ο κ. Τσίπρας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Οι ψεύτικες υποσχέσεις με τη χώρα να βρίσκεται ήδη στο 3ο Μνημόνιο το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι ένα 4ο Μνημόνιο».
























































