Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρυσοβελώνη: Κανένας δεν κυνήγησε τον Καμμένο στην Κω

Χρυσοβελώνη: Κανένας δεν κυνήγησε τον Καμμένο στην Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι πολίτες μέσα από τις πορείες και τις διαδηλώσεις στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές που επιχειρούν να μας επιβάλλουν μέτρα λιτότητας. Είναι γεγονός πάντως ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια δύσκολη και επίπονη διαπραγμάτευση για να πετύχει το καλύτερο δυνατό στο ασφαλιστικό αλλά και στο φορολογικό που ακολουθεί», ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM».

Πρόσθεσε ότι «η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν διαπραγματευόταν, αντιθέτως όταν οι δανειστές τους ζητούσαν πέντε, εκείνοι έδιναν δέκα χωρίς να διαπραγματευτούν. Αν είχαν διαπραγματευτεί πιο σκληρά, η πατρίδα δεν θα βρισκόταν στη θέση που βρίσκεται σήμερα και επομένως η κριτική που τους ασκήθηκε ήταν δίκαιη».

«Ενδεχομένως να έγινε υπερεκτίμηση κάποιων πραγμάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ. Όμως, είναι άλλο να διαπραγματεύεσαι και να προσπαθείς να διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για την πατρίδα σου και να αντιστέκεσαι, έχοντας μια καυτή πατάτα την οποία παρέδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που έβαλαν το χέρι τους για να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την εκρηκτική κατάσταση και είναι άλλο να μη διεκδικείς. Γι’ αυτό οι Έλληνες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στις δεύτερες εκλογές, του Σεπτεμβρίου», ανέφερε επίσης η κ. Χρυσοβελώνη.

Σχετικά με τη χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην Κω, η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι «ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τονίζοντας στη συνέχεια, «πρέπει να διευκρινιστεί ότι κανένας δεν “κυνήγησε” τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και δεν υπήρξε καμία “καταδίωξη”. Το ελικόπτερο σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί ήδη από την προηγούμενη ημέρα, προέβλεπε να γίνει προσγείωση στο χώρο του κέντρου υποδοχής προσφύγων στην Κω και όχι στο αεροδρόμιο, και στο χώρο αυτό δεν υπήρξε κόσμος και κανείς δεν εξύβρισε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας».

«Όσο γι’ αυτά που έλεγαν ορισμένοι ότι το ελικόπτερο έκανε βόλτες πάνω από την Κω, πρέπει να σας πω ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν εκπρόσωποι τη Ε.Ε. και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και οι ίδιοι ζήτησαν να δουν την ευρύτερη περιοχή. Και στη Μυτιλήνη επίσης το ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, αλλά στο χώρο όπου θα γίνει το hotspot, όπως εξάλλου προβλεπόταν στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση κατανοούμε τις ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι πολίτες, αλλά αυτή η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου και γι’ αυτό πασχίζει ο κ. Καμμένος», κατέληξε στη συνέντευξή της, η κ. Χρυσοβελώνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο – Είδε την καταστροφή και την αδιαφορία του κράτους

Πέθανε 20χρονη δόκιμος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού

20χρονη έγκυος κατήγγειλε τρία άτομα για αρπαγή, σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού

Κως: 39χρονος Τυνήσιος μέθυσε και βίασε 19χρονη Γερμανίδα

Κως: Ολλανδοί τουρίστες έσπασαν πινακίδες, προκάλεσαν φθορές σε κάδους σκουπιδιών και έβριζαν αστυνομικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...