Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανοιχτή πρόσκληση Άδωνι: Άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν θέση στη ΝΔ

Ανοιχτή πρόσκληση Άδωνι: Άνθρωποι από το Ποτάμι έχουν θέση στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με τη Νέα Δημοκρατία απευθύνει με συνέντευξή του στην Καθημερινή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Επικαλούμενος τη δική του εμπειρία στον ΛΑΟΣ, ο κ. Γεωργιάδης απευθύνει έκκληση στα στελέχη της Σεβαστουπόλεως να συμπράξουν με τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου “όλες μαζί οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις να συστρατευθουν έναντι του λαϊκισμού των κ. Τσίπρα και Καμμένου”.Διευκρινίζει δε, πως οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από βουλευτές του Ποταμιού θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, αποκλείοντας μετακινήσεις βουλευτών.

Σε ερώτηση για το Ασφαλιστικό και τη στάση της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απέφυγε να σχολιάσει την αμφίσημη στάση της Συγγρού που δεν θέλει αύξηση των εισφορών κάτι που συνεπάγεται μειώσεις συντάξεων και σχολίασε πως “εμείς θα καταθέσουμε την πρότασή μας αφού καταλήξει η κυβέρνηση με την τρόικα. Για να είμαι όμως ξεκάθαρος ως προς τις γενικές μας αρχές, υποστηρίζουμε τη μείωση των φόρων, τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τη μείωση των δημόσιων δαπανών, κάποιες εκ των οποίων προφανώς θα είναι επώδυνες”.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση εκτιμά πως “έχει κολλήσει, και αυτό με ανησυχεί πολύ. Ο κ. Τσίπρας έπρεπε να είχε κλείσει την αξιολόγηση από τον Νοέμβριο. Έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και κάθε μέρα που περνά θα είναι πιο δύσκολη όχι μόνο για εκείνον και το κόμμα, αλλά δυστυχώς και για τη χώρα”.

Τάσσεται τέλος κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, χαρακτηρίζοντας ωστόσο μονόδρομο τις εκλογές εάν χαθεί η δεδηλωμένη. “Αν χαθεί η δεδηλωμένη, η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά δεν ζητούμε εκλογές. Ούτε όμως θα δώσουμε άλλοθι σε καταστροφικές επιλογές” σημειώνει χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας “ξεκαθάρισμα” στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...