ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Ελληνική Κυβέρνηση, Κινητοποιήσεις, Μνημόνιο, Μπλόκα Αγροτών, Όλγα Γεροβασίλη, Τρόικα,


















































Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν τουρκική βάση στη Β/Δ Συρία - Ο Τόμας Μπάρακ πήρε το μέρος των Τούρκων κατά του Ισραήλ
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Αυστηρή προειδοποίηση ΥΠΕΞ Ισραήλ για τη δολοφονία Ελληνορθόδοξου (Ρωμιού) στη Συρία
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι σταθερή θέση της κυβέρνησης ότι όλη η διαδικασία οφείλει να ολοκληρωθεί σε συντομότατο διάστημα καθώς ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη έχουν χρόνο για χάσιμο» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Όπως επιπλέον επισήμανε: «οι εστίες αστάθειας πολλαπλασιάζονται και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης. Οι όποιες διάφορες μπορούν και πρέπει να γεφυρωθούν. Η μπάλα είναι στο γήπεδο των θεσμών».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος απηύθυνε κάλεσμα στους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση, σημειώνοντας επιπλέον ότι «ο διάλογος με τους αγρότες δεν μπορεί να γίνει από μηδενική βάση».
Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης ή πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε παράλληλα η Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδοντας εκ νέου τα σχετικά σενάρια.
























































