ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
Νίγηρας: Φρικτός θάνατος από δίψα για 49 ανθρώπους στην έρημο μετά από βλάβη φορτηγού
Σαμαράς για νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη λύση του δημοψηφίσματος σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων προτείνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, κληθείς να αποσαφηνίσει τη δήλωση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου ότι «αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις ο λαός θα έχει πάλι το λόγο».
«Δεν χρειάζεται αποσταθεροποίηση της οικονομίας μέσω των εκλογών αλλά υπάρχει και η εναλλακτική του δημοψηφίσματος», είπε στα «Παραπολιτικά 90,1», και συνέχισε: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο».
Ταυτόχρονα, σημείωσε πως οι δανειστές θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση ως το τέλος εκβιαστικά και ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν η λύση σε ενδεχόμενο αδιέξοδο είπε: «δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι θα πάμε. Δεν έχουμε πάρει εντολή για δραχμή».
























































