ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Αλέξης Τσίπρας, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ελληνική Κυβέρνηση, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Παππάς,


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε μέσω Twitter η τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
«Δυστυχώς κίνητρο του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι η σύγκρουση με τη διαπλοκή, αλλά να χρισθεί ο νέος αρχιερέας της», έγραψε αρχικά για να συμπληρώσει πως σήμερα ο πρωθυπουργός «έκανε καινοφανείς ερμηνείες του Συντάγματος. Το δυστύχημα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς στη Βουλή να το υπερασπισθεί».


«Είναι σαφές ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς δεν θέλουν διαγωνισμό για άδειες, αλλά απ’ ευθείας ανάθεση, με εντολείς τους εαυτούς τους», συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

























































