Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβοκάτσιες ακροδεξιών στους αγρότες καταγγέλλει το Μαξίμου

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Είναι προφανές ότι μέσα στους αγρότες έχουν παρεισφρύσει ακροδεξιά στοιχεία για προβοκάτσια” αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, στον απόηχο των εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώνονται από το πρωί.

Την ίδια ώρα στο κυβερνητικό επιτελείο επιμένουν στον διάλογο με τους αγρότες, με τον Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με πληροφορίες να ετοιμάζει νέα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου, καθώς από πολλά μπλόκα όπως αυτό των Τεμπών έχει γίνει γνωστό ότι προτίθενται να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.

«Τα επεισόδια είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς που δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Οφείλουν οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών να απομονωνόσουν και να καταδικάζουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Είναι κρίμα να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες στην ιστορία του αγροτικού κινήματος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

«Με αφορμή τα επεισόδια που γίνονται στο Χαϊδάρι, πρέπει να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όμως δεν είναι να μασάμε τα λόγια μας τέτοιες ώρες» τόνισε στο ίδιο μήκος κύματος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας ότι «τα χρυσαυγίτικα και ακροδεξιά στοιχεία προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση, έκαναν καταστροφές, έκαψαν περιπολικά, τραυμάτισαν αστυνομικούς».

«Είμαι σίγουρος ότι οι δημοκράτες αγρότες θα σταθούν αντιμέτωποι και δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστούν τα έκτροπα» τόνισε ο υπουργός, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι όλοι ακροδεξιοί, αλλά «πρωτοστατούν κάποια ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να παρασύρουν τους αγρότες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...