ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές, Αυστρία, Συντάξεις, Χανς Γέργκ Σέλινγκ,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση είναι ένα από τα τελευταία μεγάλα ζητήματα που δεν έχει εκπληρώσει ακόμη η Ελλάδα και χωρίς αυτό δεν υπάρχει εκταμίευση των χρημάτων» δήλωσε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ, με την ευκαιρία του Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Όπως υπογράμμισε ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ, του συγκυβερνώντος – με τους σοσιαλδημοκράτες – συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, αυτή η πρόοδος της Ελλάδας, ισχύει προπάντων σε σχέση με την νομοθεσία για την εφαρμογή του προγράμματος και είναι σημαντικά μεγαλύτερη από ό,τι στα δύο πρώτα προγράμματα βοήθειας.
Βέβαια ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, μπορεί να πιστοποίησε στην Ελλάδα θετικά βήματα στην πορεία των μεταρρυθμίσεων, ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει στις δηλώσεις του, ότι εάν δεν δρομολογηθεί η μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό, δεν θα μπορέσουν να εκταμιευθούν περαιτέρω πόροι – και αυτό, όπως σημείωσε, θα πρέπει να εξασφαλιστεί κατά την επόμενη αξιολόγηση.
























































