ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αγρότες πάνε τα αιτήματα τους στο Μέγαρο Μαξίμου

Οι αγρότες πάνε τα αιτήματα τους στο Μέγαρο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις προτάσεις των αγροτών για ασφαλιστικό και φορολογικό θα καταθέσει στη 1.30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου αντιπροσωπεία του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Δημογιάννης.

Απαντώντας στις κατηγορίες κυβερνητικών στελεχών ότι δεν έχουν θέσεις, ο κ. Δημογιάννης ανέφερε ότι «τις θέσεις μας τις ξέρουν, αλλά επειδή η κυβέρνηση μας κατηγορεί ότι δεν έχουμε θέσεις εμείς θα τις ξανακαταθέσουμε να τις μελετήσουν, και αν θέλουν να μας καλέσουν να τις συζητήσουμε.»

Για κινητοποιήσεις χωρίς αιτήματα και προτάσεις κατηγόρησε τους αγρότες ο υφυπουργός Υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης. Για αγρότες – επιχειρηματίες έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, ενώ έκανε και αυτός λόγο για ανυπαρξία αιτημάτων όπως άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» – «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4 ευρώ το λίτρο»

Αλ. Τσίπρας: Απάνθρωπο σχέδιο Μητσοτάκη να κοπεί το επίδομα ανεργίας

Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πόσους ψηφοφόρους χάνει η ΝΔ από τον Σαμαρά

Αλ. Τσίπρας: «Έχουμε μια δημόσια παιδεία που είναι κατ’ όνομα δημόσια παιδεία» – Κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...