ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταγγελία βόμβα από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό MAXIMUM 93,6 ο κ. Σγουρίδης ρωτήθηκε για το θέμα των αγροτών για να σημειώσει ότι “οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν”.
“Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια”, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες ο κ. Σγουρίδης απάντησε: “Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…”.
O δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας αν “τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως ο Σαμαράς;”, με τον υφυπουργό να αναφέρει:
“Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. `Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα”.
























































