ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταγγελία βόμβα από τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό MAXIMUM 93,6 ο κ. Σγουρίδης ρωτήθηκε για το θέμα των αγροτών για να σημειώσει ότι “οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν”.
“Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια”, πρόσθεσε.
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες ο κ. Σγουρίδης απάντησε: “Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…”.
O δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας αν “τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως ο Σαμαράς;”, με τον υφυπουργό να αναφέρει:
“Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. `Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα”.























































