ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο
Δημοσκόπηση Metron: Κάτω από το 25% η ΝΔ που ο Μητσοτάκης έχει θέσει ως όριο για αλλαγή ηγεσίας
Pizza Fan: Ένα εκατ. ευρώ είχε ο ιδιοκτήτης σε δωμάτιο-κρύπτη - Κλειστά τα καταστήματα της Pizza Fan
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 26% η ΝΔ, 14,5% η ΕΛ.Α.Σ, 11% το ΠΑΣΟΚ - Η ακρίβεια καθορίζει την ψήφο
Αλέξης Τσίπρας: Παρέδωσα στον Μητσοτάκη μία χώρα με τον East Med στα σκαριά, με το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν μπορούμε να κόψουμε άλλο τις συντάξεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην εκδήλωση «BBC World Questions: Europe and Greece».
Ο υπουργός Οικονομικών επέκρινε το Ταμείο για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Σε ερώτηση του συντονιστή δημοσιογράφου για το αν με αυτό εννοεί πως η κυβέρνηση θα υποκύψει ή όχι στις «πιέσεις», ο κ. Τσακαλώτος είπε: «Θα κάνουμε ό,τι συμφωνήσαμε τον Αύγουστο. Τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτε λιγότερο».
Αναφερόμενος στο ζήτημα της πάταξης της φοροδιαφυγής ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε πως η αποτελεσματικότητα στο συγκεκριμένο τομέα αποτελεί για την κυβέρνηση «ζήτημα επιβίωσης».
























































