ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Πρόσφυγες, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Βασίλης Λεβέντης επιμένει στο θέμα της Οικουμενικής Κυβέρνησης δηλώνοντας στον ANT1 ότι στο συμβούλιο των αρχηγών της Παρασκευής θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα και αυτό της Οικουμενικής.
Αν επιμένει ο κ. Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω «είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση».
«Ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2-3 μήνες χρόνο. Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός«, ανέφερε.
Υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. «Η χώρα χρειάζεται έναν ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», σημείωσε.
Υποστήριξε ακόμη ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος.
























































