ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ερωτηθείς για την Ελλάδα λίγο πριν την διεξαγωγή της συνεδρίασης του Eurogroup δήλωσε: «Ήμασταν πάντα γενναιόδωροι με την Ελλάδα και όχι μόνο τώρα λόγω προσφυγικού».
«Δε θα ασχοληθούμε πολύ με την Ελλάδα, θα ενημερωθούμε απλά σε αυτό το Eurogroup», εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και πρόσθεσε σχετικά με την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα: «Θεωρώ και αυτό θα υποστηρίξουμε να επιστρέψει η τρόικα αυτή την εβδομάδα και να συνεχίσει τις εργασίες της, βέβαια είναι λίγο δύσκολο τώρα που συνεδριάζει και η διάσκεψη κορυφής».
Όσο για την μεταναστευτική κρίση ο Σόιμπλε δήλωσε: «Η Γερμανία στηρίζει ιδιαιτέρα την Ελλάδα για το προσφυγικό και δε θέλει σε καμία περίπτωση να την αφήσει μόνη της σε αυτό το ζήτημα και είναι ξεκάθαρο αυτό».























































