Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκαλύπτει η ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Τι αποκαλύπτει η ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πέντε αστυνομικούς επιρρίπτονται ευθύνες, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, τον περασμένο Νοέμβριο μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη διάρκεια διαμαρτυρίας ποντιακών συλλόγων.

Σύμφωνα με την ΕΔΕ, στους αστυνομικούς αποδίδονται ευθύνες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους και για την αδράνεια όταν δέχθηκε επίθεση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ των πέντε είναι και ο αστυνομικός φρουρός του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν έγινε η επίθεση ήταν στο περιστύλιο της Βουλής και παραδέχθηκε πως δεν είχε επιτηρήσει το χώρο. Από την άλλη, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που ήταν στο σημείο της επίθεσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είχε μαζί του ασύρματο και έκανε ό,τι ήταν εφικτό για να προστατεύσει τον βουλευτή.

Οι πέντε αστυνομικοί κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενδέχεται όμως να τους γίνει και μια αυστηρή επίπληξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...