Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος ζητά ανακατάληψη της εξουσίας μαζί με τη ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζει απτόητος ο Ευάγγελος Βενιζέλος να υποσκάπτει το έργο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά. Δεν πα να διαρρυγνύει τα ιμάτιά της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπαίνει μόνο σε οικουμενική κυβέρνηση, στην οποία θα μετέχουν τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ; Ο Ευάγγελος όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του έχει άλλη άποψη και τη βούληση να την επιβάλλει.

«Εμείς λέμε μεν ότι πρέπει να γίνει μια υπέρβαση και μία κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας των ευρωπαϊκών δυνάμεων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία δύναμη αμφίθυμη, η οποία έχει τη θέση της σε ένα τέτοιο μπλοκ εάν πράγματι το πιστεύει», είπε, προσθέτοντας όμως ότι «δεν είναι ούτε πολιτικά ούτε ηθικά δίκαιο και σωστό η ιθύνουσα δύναμη μίας τέτοιας συνεργασίας να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας». Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέβλεψε (Αθήνα 9,84) ότι με την αμφιθυμία τους, «και σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, προβλήματα θα δημιουργούν». Σε κάθε περίπτωση είπε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να γίνει.

Σε περίπτωση ωστόσο που το εγχείρημα αποτύχει, όπως αναφέρει ο προκάτοχος της Φώφης Γεννηματά και πρώην κυβερνητικός εταίρος του Αντώνη Σαμαρά, τότε «πρέπει οι δυνάμεις οι οποίες πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις και την προοπτική της χώρας να αναλάβουν και την ευθύνη να κάνουν τα βήματα που είναι αναγκαία».

Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς την ατζέντα του κ. Βενιζέλου, ο οποίος συνεχίζει να ελπίζει σε “αριστερή παρένθεση” και ανακατάληψη της εξουσίας μαζί με τη ΝΔ, ίσως και το Ποτάμι, όνειρο το οποίο φαντάζεται καθημερινά από κοινού με τον Αντώνη Σαμαρά.

Σημειώνεται πάντως ότι η Φώφη Γεννηματά έχει ξεκαθαρίσει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο ότι βγάζει… φλύκταινες στο ενδεχόμενο να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ – άρα και η Δημοκρατική Συμπαράταξη – να αποτελεί κακό παρακολούθημα που θα σέρνεται πίσω από τη Δεξιά. Αλλά είπαμε, ο Βαγγέλης δεν έχει πρόβλημα και θα προσπαθήσει να της το “φορέσει”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...