Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάγκαλος: Να πάει ο Στρατός και να μαζέψει τους πρόσφυγες με τη βία

Πάγκαλος: Να πάει ο Στρατός και να μαζέψει τους πρόσφυγες με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επέμβαση του στρατού για την εκκένωση δια της βίας της Ειδομένης ζήτησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην Κυβέρνηση για τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM», ο κ. Πάγκαλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα και οι αριστερόφρονες δήθεν εθελοντικές οργανώσεις είναι δολοφόνοι».

«Στην Ειδομένη, διατρέχουν κίνδυνο (οι πρόσφυγες), υπάρχουν άρθρα του Ποινικού Κώδικα για την έκθεση του συνανθρώπου σε κίνδυνο, έχει βαρύτατη ευθύνη η κυβέρνηση γι’ αυτά που κάνει, για την αδιαφορία της, για την έλλειψη μέτρων. Γιατί δεν πάει ο Στρατός να τους μαζέψει και με τη βία να τους πάει στα στρατόπεδα; Εκεί που υπάρχουν οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδάκια αυτά, ομαλά, έχει ρουχαλάκια, έχει ντους, έχει ζεστό φαΐ και κρεβάτι… Να εκκενωθεί η Ειδομένη δια της βίας, να πάει ο Στρατός και να εκκενώσει την Ειδομένη.

Οι χίλιοι που μπήκαν μέσα (στα Σκόπια) πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που τους πήγαν, διότι αυτοί που τους πήγαν, ακούω σήμερα και λέγεται στο Διαδίκτυο, ότι ήταν Έλληνες αυτοί που έκαναν την προκήρυξη. Κάτσε να το δούμε όμως αυτό, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν είναι αλλοδαποί, πρέπει να διώξει η Ελλάδα από το έδαφός της αμέσως όλους τους αλλοδαπούς που κάνουν πολιτική στο έδαφός μας, να τους μαντρώσει και να τους βάλει σε αεροπλάνα και να τους στείλει από’ κει που ήρθανε. Στη Δανία, στη Γαλλία, απ’ όπου ήρθαν, εν πάση περιπτώσει, οι άνθρωποι. Αν είναι όμως Έλληνες, έχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Οι φιλάνθρωποι αυτοί, άνθρωποι, αν δεν μπορούν να καλύψουν το αντικείμενο της φροντίδας τους, τελικά καταντούν δολοφόνοι. Και είναι δολοφόνοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, οι υπουργοί της και τα στελέχη της και αυτές οι αριστερόφρονες, δήθεν εθελοντικές οργανώσεις, οι οποίες τα πιάνουν από παντού όταν μπορούν, αυτοί είναι δολοφόνοι! Εκμεταλλεύονται την κατάσταση και αυτούς τους ανθρώπους τους έχουν βάλει εδώ σε μία κατάσταση αδιεξόδου, αυτοί δεν έχουν πού να πάνε, είναι πραγματικά θύματα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά είναι θύματα μιας ορισμένης πολιτικής» τόνισε.

Για το αν πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί την επανεισδοχή προσφύγων από τα Σκόπια επεσήμανε: «Μας δυσφημούν, δεν το βλέπετε στην τηλεόραση; Πάνε και τους περιποιούνται οι αφελείς, τους δίνουν τρόφιμα, τους δίνουν ρούχα, αυτοί διατηρούν την ελευθερία τους και το κέφι τους να πηγαίνουν και να έρχονται, να κάνουν δεξιά και αριστερά ό,τι θέλουν και μας βρίζουν και από πάνω».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...