ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εάν απομακρυνόταν ο κ. Μουζάλας, ό,τι κατάφερε να κερδίσει η χώρα λόγω της στάσης της αλληλεγγύης που κράτησαν οι άνθρωποί της, θα άλλαζε τελείως, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στον Real FM, θα μπαίναμε στο Γκίνες αν υπουργός «έπεφτε» από σαρδάμ.
«Δεν θα είχε ξαναγίνει στην ιστορία. Κι ένας άνθρωπος ο οποίος αυτή τη στιγμή ξέρει το πρόβλημα, το χειρίζεται, έχει κάνει επαφές, ήλθε χθες στην Ευρωβουλή και μίλησε σε πάρα πολύ κόσμο με πολλή επιτυχία. Χειροκροτήθηκε στο τέλος. Δηλαδή θεωρούν ότι έχουν έναν αξιόπιστο συνομιλητή. Αν το κάναμε αυτό, την κρισιμότερη στιγμή της ιστορίας της χώρας μετά την μεταπολίτευση, τον χειρότερο -εξαιτίας του προσφυγικού- Μάρτιο της ιστορίας, αλλάζαμε τον αρμόδιο υπουργό, τότε θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας» πρόσθεσε.
























































