ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Σκρέκας, Μακεδονία, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, Φρανσουά Ολάντ,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμηρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στο σχόλιο που είχε κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας περί «κοινού ανακοινωθέντος Ολάντ-Τσίπρα» στο οποίο αναφέρθηκαν τα Σκόπια ως “Μακεδονία”.
“Θα συνιστούσαμε στον κύριο Σκρέκα να καλλιεργήσει λίγο περισσότερο τις βασικές του γνώσεις γαλλικής γλώσσας ώστε να μπορεί να κατανοήσει ότι το υποτιθέμενο «κοινό ανακοινωθέν” στο οποίο αναφέρθηκε η ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” δεν είναι παρά δηλώσεις του Γάλλου προέδρου αναρτημένες σε βίντεο και κείμενο στην ιστοσελίδα της γαλλικής προεδρίας» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
«Θα του συνιστούσαμε επίσης να αποφεύγει να βασίζει τις δημόσιες παρεμβάσεις του σε κακόβουλα δημοσιεύματα μηδενικής αξιοπιστίας γιατί εκτίθεται. Στη Νέα Δημοκρατία θα συνιστούσαμε να φροντίσει να εκπροσωπείται σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής από πιο αξιόπιστα και καταρτισμένα στελέχη της», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
























































