Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Γαλάζιος” πρώην δήμαρχος συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και πρόεδρος της Αερολέσχης της πόλης για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μεταναστών με αεροπλάνο με “αμοιβή” 30.000 ευρώ από τον καθένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr πρόκειται για τον αντιπτέραρχο ε.α. Γιώργο Πρεβεζάνο που είχε εκλεγεί (5.381 ψήφους και 44,10% στον α΄ γύρο και 6.140 και 53,90% στον β΄) με τη στήριξη της ΝΔ δήμαρχος Μεσολογγίου από το 2002 έως το 2006, ενώ ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τις δύο επόμενες δημοτικές περιόδους 2006-2010 και 2010-2014.

Μάλιστα, ο κ. Πρεβεζάνος ο οποίος αποχώρησε στις εκλογές του 2014, είχε δηλώσει τη στήριξή του στο σημερινό “γαλάζιο” δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο.

Γνωστός «γαλάζιο» στέλεχος της περιοχής, ο κ. Πρεβεζάνος δεν είχε διστάσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να στείλει το 2001 ανοιχτή επιστολή στους δημότες του Μεσολογγίου να χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητους» όλους τους βουλευτές γιατί δεν αντιδρούσαν στη μεταφορά του Εφετείου στο Αγρίνιο.

Ο πρώην δήμαρχος είχε απασχολήσει και πριν τρία χρόνια την επικαιρότητα καθώς είχε κληθεί να πληρώσει 13 χιλιάδες ευρώ, για να εξοφλήσει «ροζ τηλεφωνήματα» που έκαναν εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ για τους οποίους είχε εξασφαλίσει το 2004 τηλεφωνικές γραμμές. Ωστόσο, η απόφαση δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο παρά μόνο από τη δημαρχιακή επιτροπή, ενώ ποτέ δεν ζητήθηκαν στοιχεία για τα τηλέφωνα που έκαναν κατάχρηση!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...