ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες, Σύνοδος Κορυφής, Τουρκία,

















































Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικά αποτιμά η Νέα Δημοκρατία την επίτευξη συμβιβασμού μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ωστόσο διαπιστώνει ασάφειες στο κείμενο της συμφωνίας, το οποίο χαρακτηρίζει «πολύπλοκο».
Σύμφωνα με τη Ν.Δ., τυχόν αποτυχία επίτευξης συμφωνίας «θα διαιώνιζε, χωρίς οποιαδήποτε προοπτική βελτίωσης, την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας».
Η Συγγρού επισημαίνει ωστόσο ότι μόνο η συμφωνία δεν αρκεί για να λυθεί το πρόβλημα, σημειώνοντας ότι απαιτείται αποτελεσματική εφαρμογή της.
Η πρώτη ανάγνωση δείχνει ότι το κείμενο που συμφωνήθηκε είναι πολύπλοκο και ασαφές.Αυτό δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά. Πρώτον, θα είναι εφαρμόσιμο στην πράξη; Δεύτερον, εάν είναι, θα φέρει τα αποτελέσματα που επειγόντως χρειάζεται η χώρα;», διερωτάται η Ν.Δ.
Καταλήγοντας, εκτιμά ότι μέχρι να απαντηθούν έμπρακτα τα ερωτήματα αυτά, η Ελλάδα θα παραμένει με κλειστά σύνορα στον Βορρά και δεκάδες χιλιάδες εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες.























































