Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Οι 153 βουλευτές είναι “μπετόν” – Θα χτυπήσουμε τη διαπλοκή

Κουίκ: Οι 153 βουλευτές είναι “μπετόν” – Θα χτυπήσουμε τη διαπλοκή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απορρίπτει τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση ή ανασύνθεση της κυβέρνησης με άλλα κόμματα ο ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, υπογραμμίζοντας ότι οι 153 βουλευτές, που στηρίζουν το σημερινό κυβερνητικό σχήμα, είναι “μπετόν”.

«Από την πρώτη στιγμή αυτό το σύστημα, το οποίο εμείς μαχόμαστε, αυτό το σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς, θέλει να μπει ντε και καλά στο παιχνίδι της συγκυβέρνησης, για να κουκουλώσει πράγματα. Δεν θα το επιτρέψουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι υπήρξε προσπάθεια να οξυνθεί η κατάσταση μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Μουζάλα, με την προσδοκία να πέσει η κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν ράγισε το γυαλί» μεταξύ των δύο κομμάτων και «σίγουρα δεν πρόκειται να σπάει».

Με κάθε τρόπο, με κάθε τόνο και με κάθε ρητορεία μας, λέμε ότι «στηρίζουμε την κυβέρνηση τετραετίας. Σημείωσε ακόμη ότι η υπόθεση Μουζάλα είναι ανοιχτή και για τους δύο πολιτικούς αρχηγούς όταν επιστρέψουν από τα ταξίδια τους”.

Πρόσθεσε δε ότι οι ΑΝΕΛ θεωρούν «μεγάλη επιτυχία» το γεγονός ότι μετά την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, για πρώτη φορά κυβέρνηση προέβη σε δημόσια δήλωση ότι δεν συζητείται καν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παράληλλα ο κ. Κουίκ σχολίασε πως έχει την εικόνα ότι έκλεισαν όλα τα δύσκολα θέματα στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.

«Δεν ισχυρίζομαι, ότι κλείνουν έτσι όπως ενδεχομένως θα θέλαμε. Σε μία διαπραγμάτευση κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Όμως, νομίζω, ότι τελειώνουμε οριστικά και με το ασφαλιστικό κεφάλαιο. Όλα αυτά τα χρόνια κόβανε – κόβανε – κόβανε, έντεκα φορές τις συντάξεις, αλλά παρέμενε ανοιχτό το πλαίσιο του ασφαλιστικού συστήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε μένει μόνο η εκκρεμότητα στα κόκκινα δάνεια, η οποία αφορά κυρίως τα επιχειρηματικά δάνεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...