Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανές παραλήρημα Ζωής κατά Τσίπρα για το προσφυγικό – Ό,τι να ΄ναι!

Πρωτοφανές παραλήρημα Ζωής κατά Τσίπρα για το προσφυγικό – Ό,τι να ΄ναι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ακόμη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέδειξε την πολιτική της επιπολαιότητα κατηγορώντας από το Twitter τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι με τις “ευλογίες” του η Τουρκία βαφτίστηκε “ασφαλής χώρα”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα επειδή έκανε το σωστό για τα εθνικά μας συμφέροντα και αμέσως θα εξηγήσουμε το γιατί.

Εάν η Τουρκία χαρακτηριστεί “μη ασφαλής χώρα”, όπως θέλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και “μη ασφαλείς χώρες” θεωρούνται το Ιράκ και η Συρία, τότε όλοι -όχι μόνο πρόσφυγες αλλά και οι μετανάστες- που μας έρχονται από την Τουρκία θα μένουν στην Ελλάδα και ουδείς θα επιστρέφεται, αφού η Τουρκία θα είναι μια “μη ασφαλής χώρα”.

Και όχι μόνο πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ, αλλά και πρόσφυγες από την Τουρκία εάν αρχίσουν να έρχονται, εξαιτίας του πολέμου που μαίνεται στο Κουρδιστάν, και αυτούς θα υποχρεούται η χώρα μας να υποδεχτεί.

Με άλλα λόγια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα επειδή συμφώνησε να θεωρείται η Τουρκία “ασφαλής χώρα” για να μπορούμε να επιστρέφουμε τους μετανάστες που δεν δικαιούνται πολιτικού ασύλου.

Ας προσέχει τι γράφει γιατί όχι μόνο εκτίθεται εξαιτίας της άγνοιάς της, αλλά και γιατί προκαλεί σύγχυση και παραπληροφόρηση στον ελληνικό λαό με τις διαδικτυακές “κορόνες” της.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε στο Twitter:

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η “εμπιστοσύνη” συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας».

Στο τρίτο κατά σειρά tweet, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγραψε:

«Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι όταν το “όχι” του λαού έγινε “ναι” του Αλ. Τσίπρα. Το “όχι” κλόνιζε την εμπιστοσύνη» και συνέχισε:

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά – θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας, η …εμπιστοσύνη απογειώνεται», προσθέτοντας ότι «την ίδια ώρα καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων «επιτηρητών».

Κλείνοντας έγραψε: «με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε “ασφαλής χώρα”. Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».

Ποιο είναι το συμπέρασμα από αυτόν τον παραληρηματικό λόγο; Ότι ο Τσίπρας είναι εθνικός μειοδότης επειδή δεν ανοίγει τα σύνορα να φιλοξενήσει όλα τα εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Τουρκία, μέχρι να γίνουμε οι Έλληνες μειονότητα στον τόπο μας.

Και όλα αυτά τα γράφει σε πατριωτικό έξαρση… Ό,τι να ΄ναι…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...