ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Ένωση, Μνημόνιο, Συντάξεις,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μη επείγον χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
«Η συζήτηση για το χρέος δεν επείγει αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Γερμανός υπουργός, προσθέτοντας ότι η τόνωση της ανταγωνιστικότητας και η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων είναι πιο πιεστικά θέματα.
Όσον αφορά το συνταξιοδοτικό σύστημα, υποστήριξε την ανάγκη εξεύρεσης εναλλακτικών μέτρων, σε περίπτωση απροθυμίας της Αθήνας να περικόψει τις συντάξεις.
«Εάν δεν υπάρχει περιθώριο ελιγμών στη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, τότε θεσμοί και κυβέρνηση θα πρέπει να εργαστούν, προκειμένου από κοινού να βρουν εναλλακτικά μέτρα» τόνισε ο Σόιμπλε.
























































