Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Βενιζέλος πριν τον “επιθανάτιο ρόγχο”

Σε πανικό ο Βενιζέλος πριν τον “επιθανάτιο ρόγχο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πολιτικός θάνατος του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Οι ήδη διαταραγμένες σχέσεις με τη Φώφη Γεννηματά χτυπούν εκ νέου κόκκινο, μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Νίκου Σηφουνάκη προς την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με την οποία κατηγορεί ευθέως τον Βενιζέλο για τις σχέσεις του με συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Με την επιστολή, την οποία έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Επίκαιρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πνέει μένεα κατά της Φώφης Γεννηματά, καθώς προσέρχεται “γυμνός” στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή.

Από το περιβάλλον του κ. Βενιζέλου διαρρέουν πως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να τον εξωθίσει εκτός κόμματος. Ουδείς βέβαια σχολιάζει ότι ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε εκτός κόμματος εαυτόν, εφόσον συνεχίζει να “χαριεντίζεται” με τη ΝΔ και έχει ως στόχο τη διαρκή μετατροπή της Χαριλάου Τρικούπη σε κακό παρακολούθημα της Δεξιάς, σε αντίθεση με την τάση σε ολόκληρη την ευρωοικογένεια των Σοσιαλδημοκρατών που στρέφουν το βλέμμα τους προς τα Αριστερά.

Μάλιστα ο Βενιζέλος, όντας σε κατάσταση πανικού και με την πλάτη στον τοίχο, κατηγορεί τον Σηφουνάκη αλλά και τη Φώφη, ότι στην ουσία παίρνουν το μέρος του υπουργού Δημ. Παπαγγελόπουλου, αφού τα όσα περιγράφονται στις επιστολές ακυρώνουν τα επιχειρήματα τόσο του επιχειρηματία όσο και της αντιπολίτευσης κατά Παπαγγελόπουλου.

Συνεχίζοντας την κριτική του προς την Φώφη Γεννηματά ο κ. Βενιζέλος, την εγκαλεί για κρυφή ατζέντα με στόχο να ανοίξει ο δρόμος προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αποδίδοντας μάλιστα τη στρατηγική στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε ώρα που περνά κάνει όλο και πιο ενδιαφέρουσα τη συζήτηση της Τρίτης για τη διαπλοκή και τη Δικαιοσύνη…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...