ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση του Ιράν για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρά μέτρα για το προσφυγικό λαμβάνει η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, αφού αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα σύνορα με Ελλάδα και Σερβία μέχρι το τέλος του έτους.
Την Δευτέρα η Βουλή της ΠΓΔΜ αποφάσισε την παράταση του μέτρου της κήρυξης κατάστασης κρίσης και έκτακτης ανάγκης στα σύνορα της χώρας με την Ελλάδα και τη Σερβία, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, λόγω της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.
Ο υπουργός ‘Αμυνας της ΠΓΔΜ Ζόραν Γιόλεφσκι, αιτιολογώντας την πρόταση για την παράταση του μέτρου, σημείωσε ότι αυτό κρίνεται απαραίτητο λόγω των αυξημένων προσπαθειών από μετανάστες να εισέλθουν και να διασχίσουν το έδαφος της χώρας.
Σημειώνεται ότι το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ είχε αποφασίσει την κήρυξη κατάστασης κρίσης στα σύνορα της χώρας με την Ελλάδα και τη Σερβία τον περασμένο Αύγουστο και παρατάθηκε εν συνεχεία μέχρι και τον Ιούνιο του 2016.
























































