Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ενημέρωσε ήδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εξελίξεις, σχετικά με τις υπόγειες κινήσεις του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδος, όπως επιβεβαιώνουν και οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επισήμως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, για τη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο πηγές της Συγγρού σχολιάζουν ότι η ΝΔ διατηρεί επιφυλάξεις για τα αναφερόμενα στο έγγραφο του WikiLeaks.

Και προφανώς αυτή είναι και η πραγματική θέση της ΝΔ, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διατύπωσε και τις προσωπικές του επιφυλάξεις.

«Εγώ προσωπικά έχω ερωτήματα για την αξιοπιστία της διαρροής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης, διερωτώμενος «ποιος, πώς και γιατί την έκανε».

«Λίγο περίεργο πάντως δεν είναι να υπάρχει τέτοια διαρροή εν μέσω της διαπραγματεύσεως; Ποιός τους κατέγραφε και γιατί; Πού έγινε η καταγραφή;», έγραψε στο Twitter και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...