ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H κυβέρνηση φέρνει μέτρα 5,5 δισ. ευρώ και έχει ανάγκη από ένα προπέτασμα καπνού, γι’ αυτό γαντζώνεται από τα Wikileaks, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Αν η κυβέρνηση δεν θέλει το ΔΝΤ και του Τσίπρα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει ας του πούνε να φύγει, αλλά άρχισαν πάλι διαπραγματεύσεις, πρόσθεσε.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «έχει ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ στα ψέματα: Έχουν γίνει νέο ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό πορεία τους είναι η εξαέρωση».
«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πανικοβληθεί από τις δημοσκοπήσεις γι’ αυτό κάνουν όλες αυτές τις θεατρικές παραστάσεις για το ΔΝΤ» πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ αναληθών υποσχέσεων και αυτός που θα τους εκδικηθεί θα είναι η πραγματικότητα».
























































