Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης ζητάει εκλογές ακόμη και από τις ΗΠΑ – Το πρόγραμμα της επίσκεψης του

Ο Μητσοτάκης ζητάει εκλογές ακόμη και από τις ΗΠΑ – Το πρόγραμμα της επίσκεψης του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκλογές ζητάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή την φορά από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται και με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα, υποστηρίζει ότι η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών είναι σε βαθιά απογοήτευση και επιτίθεται στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τη ανίκανη, και ζητώντας για άλλη μία φορά να φύγει.

«Βιώνουμε σκληρές θυσίες και αλλεπάλληλες ανατροπές στη ζωή μας, μονίμως προς το χειρότερο. Εμπεδώνεται μια αίσθηση απόλυτης αβεβαιότητας και παραίτησης. Οι άνεργοι δεν ελπίζουν σε τίποτε. Οι εργαζόμενοι φοβούνται. Η μεσαία τάξη υπόκειται σε φοροκαταιγίδα. Η αγορά στενάζει. Οι εταιρείες ψάχνονται πως να φύγουν από την Ελλάδα. Η νέα γενιά βλέπει μόνο αδιέξοδα. Έχουμε δυστυχώς μια ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση, που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, δεν υλοποιεί τις υποχρεώσεις της και δεν αφήνει την Ελλάδα να ορθοποδήσει. Η Κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει. Όσο παραμένει δεν θα υπάρχει καμία βελτίωση. Χρειάζεται επειγόντως μια νέα κυβέρνηση που θα σπεύσει να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική οικονομία».

«Ουσιαστικά», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης, «η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι στην τέλεια καταιγίδα. Πείστηκα, λοιπόν, ότι οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βάλουμε ένα φραγμό στον κατήφορο της χώρας. Να δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα και τους πολίτες. Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές. Με την απόφαση του ελληνικού λαού. Το κόστος της συνέχισης της καταστροφής είναι απείρως μεγαλύτερο, από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής τους. Ας το καταλάβουν. Πρέπει να φύγουν».

Ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στις ΗΠΑ, για να παρευρεθεί στον ετήσιο εορτασμό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Όπως επισημαίνεται από τη Ν.Δ., η επίσκεψη είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στα ζητήματα της ομογένειας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση των Ελλήνων Ομογενών σήμερα, Σάββατο 9 Απριλίου, στις 19:00 (τοπική ώρα).

Αύριο, Κυριακή 10 Απριλίου, θα παρακολουθήσει ως τελετάρχης την παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, στις 13:30 (τοπική ώρα).

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο, στις 14:30 (τοπική ώρα) και με τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικ Μπλούμπεργκ στις 10:00 (τοπική ώρα).
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε ένα από τα σημαντικότερα think tank των Η.Π.Α., το Council on Foreign Relations, στις 12:30 (τοπική ώρα).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δεν πρόκειται να δεχτώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ζήτησε από τον Μπλίνκεν την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...