Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκινά η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Ιορδανίας

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιορδανία, Κύπρος, Πρόσφυγες, Τρομοκρατία,

Την πρώτη τους τριμερή συνάντηση σε επίπεδο Γενικών Γραμματέων των υπουργείων Εξωτερικών πραγματοποιούν, στη Λευκωσία, η Κύπρος, η Ελλάδα και η Ιορδανία.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο Γ.Δ. του ΥΠΕΞ, πρέσβης Αλέξανδρος Ν. Ζήνων, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ Ελλάδος, πρέσβης Δημήτριος Παρασκευόπουλος και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, πρέσβης Mohammad Tayseer Bani Yasin.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, κατά την τριμερή συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 11:30 στο υπουργείο Εξωτερικών, θα συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, η προσφυγική κρίση, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και θα προετοιμαστεί η πρώτη συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ιορδανίας σε πολιτικό επίπεδο.

Πριν από την έναρξη της συνάντησης, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνάντηση των τριών με τον υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη.

Με το πέρας της τριμερούς συνάντησης θα υιοθετηθεί κείμενο κοινής διακήρυξης.

Η συνάντηση αυτή είναι απόρροια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας τον περασμένο Νοέμβριο και της τριμερούς συνάντησης σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών που έγινε στις Βρυξέλλες τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κύπρος: Μειώσεις ΦΠΑ και ΕΦΚ σε καύσιμα, ηλεκτρισμό, τρόφιμα, γεωργία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν – Τον δέχτηκε ο σύμμαχος Βασιλιάς

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

25η Μαρτίου: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εύχεται και ηχηρά τονίζει: «όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον»

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...