ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Κριστίν Λαγκάρντ, Μέγαρο Μαξίμου, Μνημόνιο, Όλγα Γεροβασίλη, Τρόικα,


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους θεσμούς, όπως ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αφήνοντας παραλληλα αιχμές κατά του ΔΝΤ.
«Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό», τόνισε η κ. Γεροβασίλη, προσθέτοντας ότι «η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει πλήρεις προτάσεις που καλύπτουν τους στόχους της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου».
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, και τα οποία όπως είπε, «αφορούσαν εσκεμμένη μεθόδευση κωλυσιεργίας στις διαπραγματεύσεις από την πλευρά στελεχών του ΔΝΤ». «Υπενθυμίζουμε ότι η Διευθύντρια του Ταμείου χαρακτήρισε τα σενάρια αυτά ‘ανοησίες’ και τάχθηκε υπέρ της έγκαιρης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης», είπε, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «μέχρι στιγμής, αυτή η πρόθεση δεν επαληθεύεται, από την στάση του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις».
Η κ. Γεροβασίλη αναγνώρισε πάντως ότι «η παραδοχή λαθών από την διευθύντρια του ΔΝΤ είναι ένα θετικό γεγονός που συμβάλλει στην κατανόηση των όσων συμβαίνουν, από την διεθνή κοινή γνώμη».
Τόνισε παράλληλα ότι «οι κρίσιμες αποφάσεις για την Ευρώπη λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό έδαφος» και πρόσθεσε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι θα τηρήσει κατά γράμμα την συμφωνία του Ιουλίου και το ίδιο οφείλουν να κάνουν όλα τα μέρη που εμπλέκονται στην συμφωνία.
























































