Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ό,τι περνάει αναχαιτίζεται

Καμμένος: Ό,τι περνάει αναχαιτίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ό,τι περνάει αναχαιτίζεται» σχολίασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, ενώ όπως έκανε γνωστό πέρα από τις καταγγελίες στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. αναμένονται και πολιτικές πρωτοβουλίες.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real fm, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας τις τελευταίες μέρες είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Έχουμε υπερπτήσεις πάνω από τη Λέσβο, για την οποία δήθεν ζήτησαν συγγνώμη οι Τούρκοι. Δεν υπάρχουν συγγνώμες για παραβίαση εναερίου χώρου».

«Και σήμερα», πρόσθεσε, «είχαμε αερομαχίες πάνω από τις Οινούσσες. Είναι η τρίτη μέρα που τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν τον εναέριο χώρο. Με το υπουργείο Εξωτερικών αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει μέτρα. Από τη μεριά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ό, τι περνάει αναχαιτίζεται. Από τη μεριά του υπουργείου Εξωτερικών και με τον πρωθυπουργό προχωρούμε άμεσα τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν με την προκλητική στάση της Τουρκίας αυτές τις τρεις μέρες».

Ο ίδιος τόνισε πως «όλες οι παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου έχουν με τον αυστηρότερο τρόπο καταγγελθεί και στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και σε στρατιωτικό επίπεδο. Τώρα, παίρνονται οι πολιτικές πρωτοβουλίες» και συμπλήρωσε ότι «έχει ενημερωθεί ακόμα και σε πολύ υψηλό επίπεδο ο αμερικανικός παράγοντας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα περιβαλλοντικό θέμα – Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

ΝΑΤΟ: Η «συμμαχία αυταρχικών δυνάμεων» Κίνας, Ρωσίας, Ιράν κινείται ενάντια στη Δύση

Ρωσία κατά ΝΑΤΟ: Βρισκόμαστε σε ευθεία αντιπαράθεση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...