ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συμφωνία για την αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, φέρεται να είναι η κοινή εκτίμηση Ολάντ και Τσίπρα κατά τη συνάντησή τους στο Παρίσι.
Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα περίπου και κατά ένα μέρος, Τσίπρας και Ολάντ είχαν συνομιλία τετ-α-τετ, χωρίς την παρουσία των συμβούλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γάλλος Πρόεδρος έδειξε πλήρη κατανόηση για τις ελληνικές θέσεις, αποδέχθηκε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει πλήρως τις υποχρεώσεις της και ότι είναι πλέον θετική η πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ο Φρανσουά Ολάντ αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύοντάς τον έως το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συνάντηση και γεύμα το μεσημέρι, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
























































