ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Το μυστικό δίκτυο του Ισραήλ: Οι κρυφές βάσεις σε άλλες χώρες που μετέφεραν τον πόλεμο στο κατώφλι του Ιράν
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντίθετη με την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές εμφανίστηκε μιλώντας στο Κόκκινο η Μαριέττα Γιαννάκου, Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χαρακτήρισε σκοπίμως ψευδείς τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ ενώ χαρακτήρισε κίνηση « υψηλού ρίσκου» την κατάθεση των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.
«Σκοπίμως ψευδείς οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ», επεσήμανε η Μαριέτα Γιανάκου, «δεν μπορεί να ζητούν μονίμως περικοπές και να περιμένουν ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία», είπε χαρακτηριστικά. Η κ. Γιαννάκου εκφράστηκε αρνητικά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών γιατί «η χώρα βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο».
Χαρακτήρισε την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές «δικαιολογημένη», καθώς είναι ένα χρήσιμο όπλο εναντίον των κυβερνητικών θέσεων.
























































