Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γερουλάνος “κράζει” τη Φώφη και εξηγεί πώς θα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ

Ο Γερουλάνος “κράζει” τη Φώφη και εξηγεί πώς θα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή γλώσσα προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Δημοκρατική” της Ρόδου, καθώς τονίζει ότι ο διάλογος για την κεντροαριστερά “ενδιαφέρει ελάχιστους κρατικοδίαιτους παράγοντες”, καλώντας τη Χαριλάου Τρικούπη να ανοιχτεί στην κοινωνία “αντί στα στελέχη της Κεντροαριστεράς για τη νομή της εξουσίας”.

Ειδικότερα απαντώντας στην ερώτηση “Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να επανακάμψει; Ήταν ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας και έχει συρρικνωθεί σε μικρά ποσοστά” ο κ. Γερουλάνος απάντησε:.

“Πρώτον, να σταματήσει να ασχολείται με τον εαυτό του και να ασχοληθεί με την Πατρίδα και τους πολίτες. Η συζήτηση για την κεντροαριστερά όπως γίνεται σήμερα ενδιαφέρει ελάχιστους κρατικοδίαιτους παράγοντες ενώ θα έπρεπε να αφορά όλη την κοινωνία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι αντί να καλέσουμε όλη την κοινωνία σε ανοιχτές διαδικασίες για την επεξεργασία θέσεων για την κοινωνία, καλούμε στελέχη της Κεντροαριστεράς πίσω από κλειστές πόρτες για τη νομή εξουσίας μεταξύ μας.

Δεύτερον, να σταματήσει να υποτιμάει τον εαυτό του. Τι λέει σήμερα; Ότι μόνο του είναι αδύναμο κόμμα αλλά αν έρθουν το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ και η ΔΗΜΑΡ θα γίνει δυνατό. Αυτό είναι λάθος. Τα κόμματα δυναμώνουν όταν τα ακούει και τα αποδέχεται η κοινωνία. Αντί να διαπραγματευόμαστε με τους αρχηγούς των όμορων κομμάτων θα έπρεπε να μιλούμε στους ψηφοφόρους τους και τους ψηφοφόρους που σήμερα απέχουν.

Τρίτον να σταματήσουμε να υποτιμούμε τους Έλληνες. Κάποιοι πιστεύουν ότι αν ο κ. Θεοδωράκης πει «πάμε στην Συμπαράταξη» οι ψηφοφόροι του θα ακολουθήσουν λες και είναι άβουλοι. Και αυτό είναι λάθος. Αν ο κ. Θεοδωράκης, ο κύριος Παπανδρέου και ο κ. Θεοχαρόπουλος κλείσουν τα κόμματά τους οι ψηφοφόροι τους θα πάνε στο κόμμα με το οποίο συμφωνούν. Πώς θα ξέρουν αν συμφωνούν μαζί μας όταν απαξιώνουμε να τους μιλήσουμε και μιλάμε μόνο στους αρχηγούς τους;

Το ΠΑΣΟΚ έχει το μόνο ολοκληρωμένο αξιακό πλαίσιο στον πολιτικό μας χώρο, έχει ιστορία για την οποία θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και έχει στελέχη με πείρα. Αντί να τα αξιοποιούμε υπέρ της Ελλάδας και του Έλληνα πολίτη που τα έχει ανάγκη τα εγκαταλείπουμε, αντί να τα υπερασπιζόμαστε τα απαξιώνουμε, αντί να τα προβάλουμε τα κρύβουμε. Μα αν εμείς φερόμαστε έτσι στο ΠΑΣΟΚ γιατί ο πολίτης να του συμπεριφερθεί αλλιώς;”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...