ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Περιοδικό Focus,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πώς αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρεται δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Σόιμπλε για τη συμφωνία στην Ελλάδα. Δεν είμαι πολύ απαισιόδοξος». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «Το ελληνικό θρίλερ συνεχίζεται».
«Ωστόσο ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξακολουθεί να αναμένει μία συμφωνία ανάμεσα στους διεθνείς δανειστές και την Ελλάδα. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το αν αυτό επιτευχθεί αλλά δεν είναι πολύ απαισιόδοξος, όπως ο ίδιος δήλωσε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε είπε» γράφει το Focus.
«Συνεχίζοντας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε, ότι αυτή τη φορά η αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων από τους πιστωτές, δεν είναι τόσο δραματική όσο κατά το προηγούμενο έτος» καταλήγει το γερμανικό περιοδικό.
























































