Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκινάει το 10ο συνέδριο της Ν.Δ. – O διπλός στόχος Μητσοτάκη

Ξεκινάει το 10ο συνέδριο της Ν.Δ. – O διπλός στόχος Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Φυγή προς τα εμπρός θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια του 10ου συνεδρίου του κόμματος, στο ΜETROPOLITAN EXPO, πλησίον του αεροδρομίου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όταν ξεκίνησε την καμπάνια του για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, έβγαλε μπροστά το σύνθημα “Νέα Δημοκρατία από την αρχή” και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να το μετουσιώσεις σε πράξη, δίνοντας πλέον στο κόμμα τον χαρακτήρα που ο ίδιος θέλει. Η στόχευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι διπλή. Η κοινωνία και κατ΄ επέκταση η εξουσία.

Κοινωνία

Η πρώτη στόχευση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι άλλη από την κοινωνία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας απευθυνόταν αποκλειστικά στην κοινωνία, λέγοντας πολλές φορές πράγματα τα οποία μπορεί να μην ήταν ευχάριστα στα αφτιά αλλά ήταν πέρα ως πέρα αληθινά. Με το δόγμα αυτό κινείται και ως πρόεδρος του κόμματος λέγοντας τα πράγματα ως έχουν, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τη στάση του όσον αφορά στα οικονομικά του κόμματος.

Στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι η κοινωνία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει στη Νέα Δηυμοκρατία την προοπτική για τη δεύτερη στόχευση που θέλει να πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εξουσία

Η Νέα Δημοκρατία από τη ημέρα της ίδρυσής της δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα κόμμα εξ0ουσίας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους. Η προοπτική της εξουσίας άλλωστε αποτελεί διαχρονικά τη συγκολητική ουσία στο εσωτερικό ενός κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του θέλει ξανά να εμφυσήσει την προοπτική αυτή στο κόμμα η οποία βρίσκεται στο dna της αλλά υπό προϋποθέσεις. Η πρώτη προϋπόθεση είναι η προοπτική εξουσίας να διέπεται από ειλικρίνεια και όχι από υποσχέσεις όπως έκανα σχεδόν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Μία ακόμα προϋπόθεση είναι να δοθεί το μήνυμα στην κοινωνία ότι το κόμμα έχει αλλάξει και βρίσκεται μακριά από νοοτροπίες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

«Καρφιά» Βερβεσού για το Μάτι: «Αίφνης, κάποιοι ανακάλυψαν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών στη Δικαιοσύνη»

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...