Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κυνηγός κουπονιών» ο Μητσοτάκης – Πώς θέλει να ελέγξει τη ΝΔ

«Κυνηγός κουπονιών» ο Μητσοτάκης – Πώς θέλει να ελέγξει τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Μια καθαρά «μητσοτακική» Νέα Δημοκρατία θέλει να στήσει ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και πέραν όλων των άλλων υπόγειων και φανερών διεργασιών στις οποίες έχει μέχρι σήμερα προβεί με διαγραφές και διάλυση της; ΟΝΝΕΔ, τώρα προβαίνει και σε ένα «κυνήγι κουπονιών».

Τι σημαίνει αυτό; Οι σύνεδροι που προσέρχονται στο Συνέδριο που ξεκινά σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή, λαμβάνουν ένα «κουπόνι». Το «κουπόνι» αυτό έχουν το δικαίωμα να το δώσουν στον εκλεκτό τους που επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ -πέραν τον 100 ευρώ που πρέπει να πληρώσει και φυσικά του βιογραφικού του που πρέπει να καταθέσει- απαιτείται να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 15 «κουπόνια» από τους συνέδρους, ως «απόδειξη» της αποδοχής του για να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία της ανάδειξης του ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tribune.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «ξαμολήσει» όλους τους ανθρώπους του, οι οποίοι απαιτούν , -με όχι και καλό τρόπο-, από τους συνέδρους να τους δώσουν τα «κουπόνια» τους , επικαλούμενοι την «επιθυμία» του προέδρου αυτά να δοθούν σε συνέδρους της επιλογής του.

Μ αυτόν τον τρόπο ο νέος πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί να αποκλείσει από την συμμετοχή τους στην Πολιτική Επιτροπή όσους δεν ανήκουν στο στενό του περιβάλλον και να βάλει τους δικούς του ελέγχοντας την πλήρως.

Στα διαδικαστικά, το 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος ξεκινά σήμερα Παρασκευή στα Σπάτα και θα ολοκληρώσει τις εργασίες του την Κυριακή, με το μήνυμα που θα επιχειρήσει να στείλει ο πρόεδρος της ΝΔ προς τους πολίτες είναι, «βάζουμε πρώτα σε τάξη το σπίτι μας, για να μπορέσουμε να βάλουμε σε τάξη την Ελλάδα».

Στο Συνέδριο , θα παρουσιαστούν οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ που έχει ετοιμαστεί από την Επιτροπή υπό τον αντιπροέδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη. Επίσης το Συνέδριο θα απασχοληθεί με την ανασυγκρότηση και την αναδιοργάνωση του κόμματος, βάση του νέου καταστατικού, που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το Σάββατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Eurostat εκθέτει Μητσοτάκη: «Δευτεραθλήτρια» στον πληθωρισμό τροφίμων η Ελλάδα στην Ευρώπη

Δημοσκόπηση: Ο Δένδιας μακράν ο δημοφιλέστερος υπουργός – Το «κομματικό» προφίλ των αναποφάσιστων

Τώρα ο Μητσοτάκης θέλει να εφαρμοστεί στο ακέραιο η Συμφωνία των Πρεσπών

Προκαλούν οι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες – Μιτσκόσκι: «Είναι δικαίωμά μου να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...